fbpx

Elérhetőségek

Willis Carrier

Cégünkről

A Carrier név egyet jelent a világ élvonalába tartozó fűtéssel, hűtéssel és légkondicionálással.
Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fütés, hűtés és a légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlesztünk és fejlődünk, hogy ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk. Találmányaink vezetői szerepet biztosítanak az iparág fejlesztésében, ezért ismert a Carrier név a föld minden pontján - és ezért bízhat meg bennünk Ön is.

A találmány ami megváltoztatta a világot!
1902-ben Willis Carrier megvalósított egy olyan elképzelést, amely elsöpörte az addigi gyakorlatot és megváltoztatta a beltéri helyiségek környezetének hőmérsékletét. Találmánya vezető szerepet játszott az ipari hűtés, az egészség és a személyes komfortérzetre gyakorolt hatások fejlesztésében. Willis Carrier találmánya ma már a mindennapi életünk része.

Időjárástól függetlenül komfortos és produktív klímát hozunk létre. Találmányainkkal megőrizzük az élelmiszerek frissességét. Gyógyszerek és életfontosságú orvosi eszközök megfelelő szállításával részt veszünk az egészség megőrzésében. Megoldásokat szolgáltatunk egy zöldebb jövő építéséhez.
Ez csak néhány Willis Carrier találmányai közül, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik mindennapjainkat.

Carrier Klíma Magyarország

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőt!
Kérjük, töltse ki az alábbi mezőt!
Kérjük, töltse ki az alábbi mezőt!
Kérjük, töltse ki az alábbi mezőt!

Cím

Carrier Klíma Magyarország
Budapest
Öntöde utca 6.
1211

E-mail

E-mail

Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2024. Carrier Klíma Magyarország